Izvor: JUGpress.com, 22.Maj.2020, 10:30

U Leskovcu 21 novozaražena osoba, u okrugu 24

LESKOVAC

Na teritoriji grada Leskovca je 21 novozaražena osoba korona virusom a u Jablaničkom okrugu 24, rekao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je dodao da su dve novozaražene osobe iz Lebana a jedna sa teritorije Vlasotinca.

Cvetanović je rekao da Jura više nije žarište ali da opasnsot predstavlja to što su na različitim lokacijama u gradu pojedinačno zaražene osobe koje mogu biti uzrok širenja zaraze.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Cvetanović je upozorio gradjane da su “previše opušteni” i da bi morali više računa da povedu o zaštitnim merama da bi se širenje epidemije sprečilo.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik Leskovca: Jura nije više žarište, zabrinjvaju pojedinačni slučajevi u Leskovcu

Izvor: Danas, 22.Maj.2020

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ocenio je danas da korejska fabrika "Jura" u tom gradu nije više žarište virusa korona virusa, budući da je od 15. maja procenat pozitivnih rezultata bio 1,58 odsto.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.