U Jablaničkom okrugu više od 250 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2021, 17:52

U Jablaničkom okrugu više od 250 novozaraženih

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 257 novih slučajeva zaraze virusom korona.

Reč je o 169 osoba sa teritorije opštine Leskovac, 43 iz opštine Vlasotince, 20 iz opštine Bojnik, 18 iz opštine Lebane i sedam iz opštine Medveđa.

Trenutno se čeka 10 rezultata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz laboratorija sa Jablaničkog okruga, za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Kada je u pitanju vakcinacija protiv korona virusa, navodi se da je na teritoriji Jablaničkog okruga na dan 15. septembar ukupno dato 9.416 trećih (buster) doza vakcine, od čega 6.619 na teritoriji grada Leskovca.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.