Izvor: JUGpress.com, 09.Feb.2022, 16:03

U Jablaničkom okrugu 273 rezultata pozitivno na koronu

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEĐA-BOJNIK

U poslednja 24 sata od 692 rezultata za Jablanički okrug, od toga za grad Leskovac 433, sa pozitivnim nalazom je 273 rezultata.

Od toga 167 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 67 sa teritorije opstine Vlasotince, 17 sa teritorije opstine Lebane, 11 sa teritorije opstine Medveđa, 11 osoba sa teritorije opštine Bojnik.

Struktura: 90 zaposlenih osoba, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 51 nezaposlena osoba, 90 penzionera, 30 učenika, 9 deteta i 3 studenta. Trenutno se ceka 39 rezultata iz laboratorija sa teritorije Jablaničkog okruga.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Predstavljen javni poziv kabineta ministra za razvoj nedovoljno razvijenih opština

Izvor: JUGpress.com, 09.Feb.2022

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-BOJNIK-MEDVEĐA-CRNA TRAVA..Javni konkurs Kabineta ministra za razvoj nedovoljno razvijenih gradova i opština predstavljen je u sali Skupštine grada Leskovca. Tom prigodom održana je prezentacija namenjena opštinama Jablaničkog i Pčinjskog okruga koje mogu da se prijave...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.