Srpska liga istok: Moravac, Piroćanci i Popovčani ubedljivi

Izvor: JužneVesti.com, 15.Okt.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska liga istok: Moravac, Piroćanci i Popovčani ubedljivi

Najubedljivije pobede u 10. kolu Sprske lige istok ostvarili su Radnički iz Pirota i Budućnost iz Popovca savladavši sa 4 gola razlike Pukovac, odnosno Jedinstvo iz Paraćina. Ubedljivi su bili i Moravac iz Mrštana i niški Sinđelić, pobedivši sa po 3 gola razlike leskovačku Dubočicu i paraćinski Borac.

Ekipa iz Popovca sa velikih 5 pogodaka u mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ispratila je ekipu iz Paraćina, koja je uspela da postigne jedan utešni. Ipak, u Budućnosti kažu da je rezultat mogao da bude i ubedljiviji, jer su brojne prilike ispustili njihovi fudbaleri.

Radnički iz Pirota bio je nemilosrdan prema “fenjerašu” Pukovcu, a posebno se istakao Aleksandar Stojković, koje je za prvih 35 minuta meča uspeo da stigne do het-trika. Još jedan gol u mreži Pukovca završio je u drugom delu, za konačnih 4:0.

Seriju pobeda nastavio je i ove nedelje Moravac iz Mrštana, koji je takođe postigao 4 gola na svom terenu, a po dva su postigli Vladimir Stefanović i Milan Đokić, koji je poslednji udarac Leskovčanima zadao u nadoknadi vremena. Dubočica je, sa druge strane, uspela da uzvrati samo jednim pogotkom.

Niški Sinđelić je napravio lepu uvertiru za svoj stoti rođendan uspehom u Paraćinu, gde je sa rutinskih 3:0 savladao tamošnjeg predstavnika Borac. Drugi predstavnik Niša Car Konstantin poražen je u Varvarinu od lidera tabele Temnića sa 2:1.

Najbolje plasirani predstavnik juga Srbije Zaplanjac iz Gadžinog Hana nije uspeo da slavi u ovom kolu, pošto je njegov meč u Prahovu, protiv Dunava, protekao bez golova.

Dva predstavnika juga Srbije poražena su u 10. kolu sa 2:0 na gostujućim terenima - Radan iz Lebana u Trsteniku od istoimenog kluba, a Jedinstvo iz Bošnjaca u Boljevcu od Rtnja. U Trsteniku sve do 80. minuta nije bilo golova, ali je Radan posustao i oba gola primio tokom poslednjih 10 minuta. I Jedinstvo je palo za kratko vreme, pošto je oba gola primilo u razmaku od 17 minuta.

I dalje je najbolje plasirani tim sa juga Srbije Zaplanjac, koji je na drugoj poziciji, ali sada sa 3 boda zaostatka za Temnićem. Za timom iz Gadžinog Hana su Radnički, Moravac i Budućnost, dok su u dnu tabele sa po 4 boda, Radan i Pukovac.

Sledeće kolo Srpske lige istok je vanredno i igra se već u sredu, 17. oktobra, a derbi kola odigraće se u Gadžinom Hanu, gde drugoplasirani Zaplanjac dočekuje četvrtoplasirani Moravac.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Srpska liga Istok: Samo Moravac Orion uspešan

Izvor: juGmedia, 16.Okt.2018, 15:12

U 10. kolu Srpske lige Istok, od ekipa sa područja Jablaničkog okruga, samo je ekipa Moravac Oriona uspela da osvoji bodove. U utakmici koja je trebalo da bude poslastica za fudbalske sladokusce, ekipa iz Mrštana kod Leskovca je pred blizu 1000 gledalaca pregazila GFK Dubočica iz Leskovca rezultatom...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.