Šestogodišnjem Ognjenu iz Leskovca novac neophodan za nastavak lečenja

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2022, 11:06

Šestogodišnjem Ognjenu iz Leskovca novac neophodan za nastavak lečenja

Sa 18 meseci Ognjenu Stojanoviću iz Leskovca otkrivena je spinalna mišićna artrofija zbog koje se 6-godišnji dečak otežano hrani, diše i hoda. Da bi nastavio sa lečenjem, kako navode iz Fondacije ”Pokreni život” njemu je neophodna novčana pomoć.

Ognjen, kako ističu iz Fondacije, vežba u niškoj klinici gde jedan mesečni tretman iznosi 280.000 dinara, a pošto je novac već uplaćen za februar, njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su novčana sredstva neophodna kako bi i od marta nastavio sa svojim terapijama.

Lek za Ognjenovu bolest postoji, te njegova majka apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu.

Saznali smo da lek za Ognjenovu bolest postoji, da je jako delotvoran i zaustavlja progresiju. Na žalost, skup je i mi nemamo toliki novac, te molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu, da i Ognjen oseti radost hodanja i trčanja. Da i on bude kao sva druga deca - kaže Ognjenova majka.

Oni koji žele, novac mogu uplatiti na dinarske račune 165-7010855807-48, 160-6000000838286-13, putem PayPal naloga - Paypal.me/pokrenizivot islanjem SMS poruke na broj 3800.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.