Izvor: JUGpress.com, 05.Dec.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet za bezbednost grada Leskovca postavio kao cilj povećanju stepena informisanosti građana na sednici zatvorenoj za medije

LESKOVAC

Na današnjoj sednici Saveta za bezbednost grada Leskovca “postavljeni su ciljevi i težišna pitanja” kojima će se baviti ovaj Savet u narednoj 2020. godini .

Kao prvi cilj u saopštenju se navodi “povećanju stepena informisanosti građana o mogućnostima lične i i imovinske zaštite i smanjenju broja izvršenih krivičnih dela protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << imovine građana”.

Ova sednica je, inače, bila zatvorena za medije.

Ostali ciljevi si:

“Prevencija porodičnog i partnerskog nasilja,

Smanjenje vršnjačkog nasilja preventivnim radom svih relevantnih institucija,

Zaštita školske dece od psihoaktivnih supstanci i uticaja verskih sekti,

Prevenciji javnog zdravlja građanki i građana,

Prevenciji prirodnih katastrofa,

Podizanju ekološke svesti na zaštiti životne sredine,

Dalje osposobljavanje Saveta za bezbednost za uspešno obavljanje i ralizaciju gore navedenih pitanja,

Saradnja sa svim pojedincima, institucijama na teritoriji grada, Republike Srbije i šire koji mogu dati pozitivan uticaj na bezbednost svih nas.

Pod motom „Zajedno do bezbdednije zajednice“, Akcioni plan Saveta za bezbednost grada Leskovca za 2020. godinu je jednoglasno usvojen”, navodi se u saopštenju koje potpisuje predsednik Saveta za bezbednost Milun Dinić.

Pored članova Saveta sednici su prisustvovali rukovodioci radnih grupa zaduženi za određene oblasti bezbdednosti građanki i građana Leskovca, navodi se u saopštenju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.