Izvor: JUGpress.com, 21.Apr.2021, 22:49

Ružić o Jagodini : Najvažnije da nadležni organi urade svoj posao

LESKOVAC

Potpredsednik SPS Branko Ružić rekao je danas za JUGpress u Leskovcu da je najvažnije da nadležni organi urade svoj posao.

On je ovako odgovorio na pitanje da prokomentariše optužbe za navodno podvodjenje maloletnica protiv predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme kao i spominjanje predsednika i još jednog visokog funkcionera SPS . „ Ja zaista lično, privatno, mentalno i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << psihološki nisam u poziciji da komentarišem jednu takvo odurno ružnu temu i konstrukciju, gde se insinuira sve i svašta. Postoje nadležni organi i mislim da je najvažnije da nadležni organi rade svoj posao, a dalji komentar ne bih davao, jer mislim da je ispod nivoa“, rekao je Ružić.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.