Rukometaši Radničkog 1964 ciljaju pobedu u derbiju (subota, 21 h)

Izvor: KGsport.info, 12.Okt.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog 1964 ciljaju pobedu u derbiju (subota, 21 h)

U derbiju jesenjeg dela sezone Super B lige Srbije, rukometaši Radničkog 1964 ugostiće u subotu, 13. oktobra od 21 sat u hali „Jezero“ ekipu Dubočice iz Leskovca. Kragujevčani su u dobroj formi, vezali su tri pobede na startu takmičenja, pa sa puno samopouzdanja očekuju predstojeći duel sa Leskovčanima.
Rukometaši Radničkog 1964 su pobedama u Negotinu i Prijepolju, odnosno protiv Žitorađe u „Jezeru“, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << pokazali da sa razlogom slove za jednog od glavnih kandidata za plasman u superligaško društvo. Sada je pred četom Aleksandra Radosavljevića najteži ispit u polusezoni, susret sa odličnom ekipom Dubočice iz Leskovca, koja je nakon dva startna trijumfa pretrpela poraz na gostovanju Žitorađi minulog vikenda.
– Na početku sezone smo postavili kao cilj borbu za vrh tabele i ulazak u viši rang. Kako smo u prve tri utakmice ostvarili isto toliko pobeda, ambicije su nam da i u narednom meču nastavimo ovaj niz. Igramo protiv Dubočice iz Leskovca, ekipe koja ima odličan igrački kadar i koja poput nas konkuriše za ulazak u viši rang. Prošlu sezonu su završili u gornjem delu tabele, a s obzirom da su se tokom leta pojačali nekolicinom kvalitetnih igrača, očekuje nas teška utakmica. Pozivam sve ljubitelje sporta i rukometa da nas podrže na ovoj utakmici jer pobedom značajno olakšavamo sebi ulazak u naredne mečeve i put ka konačnom cilju. – poručio je Nebojša Stošić, jedan od junaka trijumfa Radničkog 1964 u Negotinu.
Foto: RK Radnički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.