Rukometaši Radničkog 1964 ciljaju nove bodove (subota, 18 h)

Izvor: KGsport.info, 16.Nov.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog 1964 ciljaju nove bodove (subota, 18 h)

Rukometaši Radničkog 1964 pokušaće da nastave pobedničku seriju u Super B ligi Srbije, u susretu sa ekipom Priboja, koji je na programu u subotu, 17. novembra od 18 časova u kragujevačkom „Jezeru“.
Kragujevčani igraju sjajno od starta sezone i pokazuju da sa razlogom slove za glavne favorite kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja. U dosadašanjih sedam kola izabranici trenera Aleksandra Radosavljevića ostvarili su učinak od šest pobeda i samo jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << remija, tako da čvrsto drže čelnu poziciju na tabeli sa dva boda prednosti u odnosu na leskovačku Dubočicu i ekipu Bele Palanke.
Nakon uspešno odrađenog gostovanja u Novoj Varoši minulog vikenda, rukometaše Radničkog 1964 u subotu očekuje susret sa ekipom Priboja u „Jezeru“. Radi se o vrlo neugodnom rivalu, koji je u proteklih sedam kola kapitulirao samo jednom, i to u susretu sa leskovačkom Dubočicom (22:26).
Pribojci trenutno zauzimaju odlično peto mesto na tabeli sa devet osvojenih bodova, koliko ima i četvrtoplasirana Planinka Prolom voda.
– Očekuje nas još jedna teška i neizvesna utakmica u borbi za prvi, kratkoročni cilj, a to je titula jesenjeg prvaka. Priboj je tradicionalno rukometni grad, sredina koja je dala i još uvek daje veliki broj rukometnih bisera. Neugodan su protivnik, igraju podjednako dobro i kod kuće i na strani, tako da očekujem meč koji će zadovoljiti ukuse rukometnih sladokusaca. Imaju odličnu bekovsku liniju i ako njih zaustavimo i odigramo kako umemo u svom stilu, pobeda neće doći u pitanje. Dodatni motiv je i naša želja da pred domaćom publikom prikažemo sve iz našeg rukometnog repertoara i naravno upišemo nove bodove za ostanak na čelnoj poziciji prvenstvene tabele. – poručio je ubojiti Bojan Tomić, najbolji strelac Radničkog 1964 u dosadašnjem delu sezone.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.