Rukometaši Dubočice i dalje bez pobede, Kragujevčani slavili u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2022, 05:18

Rukometaši Dubočice i dalje bez pobede, Kragujevčani slavili u Leskovcu

Nakon što su sezonu u Arkus ligi otvorili sa dva poraza, rukometaši Dubočice ni u 3. kolu nisu uspeli da dođu do bodova, jer je u leskovačkoj Hali sportova od ekipe Saše Pejčića rezultatom 29:27 (16:17) bio bolji kragujevački Radnički.

Od kako su se pre četiri sezone domogli najvišeg ranga srpskog rukometa, tim iz Leskovca nije imao ovako loš start sezone. Ipak, jedino je poraz od Obilića bio neočekivan, s obzirom na to da su Kragujevčani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Pančevci prošlu sezonu završili ispred ”vukova”.

Da je tim iz samog vrha srpskog rukometa, Radnički je pokazao već na startu, kada su stigli do 4:1. Međutim, Leskovčani su se brzo konsolidovali, okrenuli prednost na svoju stranu pa su golom Pavlovića u 20. minutu imali prednost od tri gola viška (12:9).

Nastavili su rukometaši Dubočice u istom ritmu, poveli pre kraja prvog dela sa 16:11, baš kao i protiv Obilića, ali je onda kapiten Atanasković sa sedmerca pogodio golmana Zlatanovića u glavu, pa su mu sudije pokazale crveni karton. To kao da je okrenulo momentum utakmice na drugu stranu pa su gosti već do poluvremena uspeli da priđu na gol zaostatka (17:16).

Sve do 46. minuta meč je bio u potpunom egalu (23:23), ali je onda Barudžić svojim golovima doneo prednost svom timu, a kasnije će se ispostaviti - i rešio pitanje pobednika. Pokušali su domaći da se vrate u meč, ali su na kraju morali da se pomire i sa trećim uzastopnim porazom.

Osim dvocifrenog Barudžića, Kragujevčane je do pobede predvodio i golman Zlatanović koji je zaustavio 12 šuteva. Kod Dubočice je najefikasniji bio Pavlović sa 7 golova, a pratio ga je Anđelković sa 6.

Šansu da pobegnu sa dna tabele, ali i da konačno upišu pobedu u sezoni izabranici Saše Pejčića imaće narednog vikenda, kada će gostovati u Kaću, ekipi Jugovića.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Rukometaši Dubočice ostali bez trenera, Saša Pejčić podneo ostavku

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2022

Nakon tri startna poraza u ARKUS Superligi trener rukometaša Dubočice Saša Pejčić podneo je ostavku na tu funkciju, potvrđeno je Južnim vestima iz kluba. Do angažovanja novog šefa stručnog štaba ekipu će sa klupe predvoditi dosadašnji pomoćni trener Siniša Mičić i sportski direktor Aleksandar...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.