Radnik želi da se još uigrava - igra prijateljsku utakmicu sa Dubočicom

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jul.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik želi da se još uigrava - igra prijateljsku utakmicu sa Dubočicom

Iako je nadmetanje u Supeligi već počelo, surdulički Radnik igra i prijateljske utakmice - danas, 23. jula u Vladičinom Hanu testiraće ga Dubočica, srpskoligaš iz Leskovca.

Radnik je na startu Superlige izgubio od lučanske Mladosti, a narednog vikenda ga očekuje debi na novoj travi Gradskog stadiona u Surdulici, pošto dočekuje subotički Spartak.

Dubočica će pak novu sezonu otpočeti tek sredinom avgusta, kada počinje nova sezona u Srpskoj ligi istok.

Početak ovog prijateljskog meča zakazan je za 17:30.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radnik preokretom do "prijateljske" pobede nad srpskoligašem iz Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jul.2019, 12:09

Iako se očekivalo da kao član dva ranga višeg takmičenja, surdulički Radnik ubedljivo pobedi u prijateljskoj utakmici protiv leskovačke Dubočice, nije tako lako došao do trijumfa. Srpskoligaš se dobro držao u Vladičinom Hanu, pa je superligaš iz Surdulice gubio, a onda preokrenuo za konačnih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.