Radnik na trgu u Leskovcu poručio gradonačelniku: Ne prozivajte nas, idite kod glavnih

Izvor: JužneVesti.com, 05.Mar.2021, 16:29

Radnik na trgu u Leskovcu poručio gradonačelniku: Ne prozivajte nas, idite kod glavnih

Samo dan nakon što je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović javno kritikovao radove na trgu, pogotovo to što je gledao mešalicu koja je dva sata radila bez radnika u blizini, stanje na samom trgu nije mnogo drugačije. Na gradilištu smo zatekli tek po kojeg radnika, a prolaznici pitaju kada će radovi biti završeni i kako će izgledati centar Leskovca, jer se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << posle 16 meseci radova konačni izgled ne nazire.

Predviđeni rok za radove koji su počeli novembra 2019. bio je 365 dana. Skoro godinu i po kasnije nisu završeni. Posao nije ubrzala ni prva javna kritika na konferenciji za novinare gradonačelnika Leskovca.

Dan posle njegovog komentara o "nevidljivim radnicima i nevidljivom direktoru firm", na samom trgu su dvojica radnika za bagerom i još nekolicina njih. Tu su i prolazni koji zagledaju i komentarišu.

Pa koliko će da traju ovi radovi i kako će da izgleda ovo? Ako nastave ovim tempom radova, ovako će da ostane još nekoliko godina - prokometarisala je jedna starija sugrađanka.

Mlađi Leskovčani ipak veruju da je reč o nekim čudnim dešavanjima i da iza svega stoji neka dublja pozadina.

Ovde nisu čista posla. Ako nekome platite 223 miliona i on ništa ne uradi na vreme a vi ne možete da ga sankcionišete onda je to stvarno sramota. Pet, šest radnika na ovolikom prostroru, neko će se uvajditi od ovog posla- rekao je mlađi Leskovčanin.

Od nekolicine prisutnih radnika firme Bauvezen jedan je odgovorio gradonačelniku Leskovca zbog kritike da je mešalica dva sata radila, a nijedan radnik nije bio u blizini.

Pa evo pogledajte mešalica radi, eno ga moj kolega tamo, ali dok mešalica radi, on obavlja druge poslove. On je baš gledao kako mešalica radi dva sata, za sve su radnici krivi, a niko da ode kod tih koji su glavni. Dođu slikaju prazan prostor i odu. Za ovako mali broj radnika nismo mi krivi - odgovorio je jedan od radnika pored mešalice.

Podsetimo, juče je na konfernciji gradonačelnik Leskovca najavio mogućnost raskida saradnje sa Bauvezenom i da radove na centralnom trgu preuzme neka druga firma. On se na toj konferenciji dotakao i vlasnika firme Bauvezen za koga je rekao da je nevidljiv i da se do sada nije sa njim lično susreo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.