ROŠTILJIJADA: Koncert za sve generacije i prvi poljubac za gradonačelnika (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 30.Avg.2018, 04:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROŠTILJIJADA: Koncert za sve generacije i prvi poljubac za gradonačelnika (VIDEO)

Alen Islamović, pevač legenradnog Bijelog dugmeta i Divljih jagoda održao je sinoć koncert za pamćenje u gradu na Veternici u okviru leskovačke Roštiljijade.

U Leskovac se sjatilo i staro i mlado, desetak hiljada ljudi,  da čuje vanvremenske hitove pevača zvonkog glasa, nudile su mu se ploče, matorci su se prisećali nekih srećnih dana, a tinejdžeri bar na tren uživo čuli kako je nekada zvučala dobra muzika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Danas nema ovakve muzike i jako mi je žao zbog toga. Ja slušam Bijelo Dugme i znam se Alenove pesme napamet, a ne Jalu Brata i ostale spodobe kojima se moja generacija divi“, kaže nam petnaestogodišnja Milena iz prvog reda koja je, očigledno zapala za oko kao verni fan i Alenu, pa je muzičar zamolio da produži svoj koncert.

Uz „Ružica si bila“ i „Ako ima Boga“ okupljenu masu je bacio u trans, a ona je tražila još.

Ne znam kako drugačije nego da zamolim gradonačelnika Leskovca da nam produži koncert bar još pola sata, a ja ću otpevati ovu pesmu samo za njega, poručio je Alen, otpevao posvećeni „Prvi poljubac“ Goranu Cvetanoviću i nakon toga „Đurđevdanom“ doveo publiku do usijanja.

Međutim, s obzirom da pesma „Prvi poljubac“ Halida Bešlića počinje rečima: „Prolazi, sve prolazi“, mnogi prisutni su se zbunili i komentarisali da li je ovo omiljena gradonačelnikova pesma ili je Alen želeo nešto njemu lično da poruči.

Alen Islamović

Posted by Jugmedia on Среда, 29. август 2018.

Posted by Jugmedia on Среда, 29. август 2018.

Nakon koncerta, za razliku od nekih „zvezda“,Alenu nije smetalo da se sa Leskovčanima slika iza bine punih sat vremena i ponovo  je obećao da će doći na Roštiljijadu sledeće godine i to sa Bijelim Dugmetom.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.