Prvi poraz Dubočice u gostima - Kikinda bolja od Leskovčana

Izvor: JužneVesti.com, 03.Nov.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi poraz Dubočice u gostima - Kikinda bolja od Leskovčana

Treći poraz u sezoni, ali prvi na strani pretrpeli su večeras rukometaši leskovačke Dubočice, a bolja od njih je u 8. kolu ARKUS lige bila Kikinda (30:29). Iako je celo meč bio egal i čak 30 sekundi pre kraja bilo izjednačeno, domaćini su u finišu uspeli da pobede golom Potpare.

Izjednačena igra videla se u prvom poluvremenu, a Dubočica je tek u 12. minutu preuzela vođstvo (6:4). Međutim, brzo su se vratili domaćini i golovima Potpare i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Pavlova izjednačili (6:6). Ponovo na plus 2 Leskovčani su otišli u 19. minutu (10:8), ali je Kikinda uzvratila i dobrim napadom i čvrstom odbranom preuzela vođstvo (11:10).

Usledili su golovi na obe strane i izjednačena igra, a na pauzu su rukometaši otišli nerešenim rezultatom (16:16).

Poveli su Leskovčani u drugom poluvremenu, ali su domaćini na svaki gol odgovarali pogotkom, pa je tako Kikinda uvek stizala prednost gostiju sa juga Srbije.

Izjednačen rezultat bio je i 30 sekundi pre kraja (29:29), ali je golom Potpare u samom finišu Kikinda došla do 2 nova boda.

Najefikasniji igrači na leskovačkoj strani bili su Matović sa 8 i Atanasković sa 7 golova.

Ovo je treći poraz Dubočice koja se trenutno nalazi na 3. mestu na tabeli, iza rukometaša Dinama i Novog Pazara.

U narednom kolu Leskovčani dočekuju zrenjaninski Proleter.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Prvi poraz borskih rukometašica

Izvor: Bor030.net, 04.Nov.2019, 22:01

Ženski juniorski rukometni klub “Bor RTB” poražen je od ekipe Omladinskog rukometnog kluba “Beograd” rezultatom 29:25 (13:12) u šestom kolu Super B lige Srbije. Borske rukometašice su na gostovanju u Beogradu, posle velike borbe, pretpele prvi ovosezonski poraz. Meč je većim svojim tokom...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.