Projekat “Element u pokretu” za učenike osnovnih škola iz Leskovca

Izvor: JUGpress.com, 09.Nov.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekat “Element u pokretu” za učenike osnovnih škola iz Leskovca

 

LESKOVAC

U okviru projekta „Element u pokretu“, čiji je prvenstveni cilj bio ukazivanje na činjenicu da nastavni plan ne predvidja  upoznavanje učenika trećeg i četvrtog razreda osnovne škole sa hemijskim elementima, ni na jednom nivou, juče, održano je finale izmedju pobedničkih ekipa osnovnih škola.

U finalu „Elementa u pokretu“ pobedila je ekipa OŠ „Vasa Pelagić“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iz Leskovca.

Tokom prethodnih nedelja, u ovoj društvenoj igri, učestvovali su učenici iz leskovačkih osnovnih škola, „Josif Kostić“, „Vožd Karadjordje“, „Svetozar Marković“ i „Vasa Pelagić“.

Autori i realizatori projekta su profesori hemije, Vesna Stojanović i Dragana Marković, kao i učitelj, Zoran Ilić.

Pored sticanja znanja o najpoznatijim hemijskim elementima i jedinjenjima kroz igru, projekat je za cilj imao i razvijanje timskog rada i takmičarskog duha.

Projekat „Element u pokretu“ održan je u Naučnom klubu Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju iz Leskovca, uz podršku Centra za promociju nauke i osnovnih škola grada Leskovca.

Takodje, u prethodnom periodu, održan je i u Novom Pazaru.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.