Izvor: JUGpress.com, 04.Sep.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za Zorana Ilića, jednog od tri najbolja učitelja u Srbiji

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priredio je prijem za Zorana Ilića, učitelja u OŠ „Svetozar Marković“ koji se naredne godine, sa još dvoje učitelja iz Srbije, takmiči za titulu najboljeg nastavnika sveta.

„Lokalna samouprava svesrdno podržava najbolje među nama, jer vaša inovativnost i rad vredan divljenja imaju dugotrajne pozitivne efekte na decu i mlade. Podržavamo i uvek ćemo podržavati uspešne prosvetne radnike jer svojim ponašanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i uspesima pružaju pravi uzor našoj deci, u današnje vreme to je ono što nam je preko potrebno“ rekao je gradonačelnik Cvetanović u svom obraćanju najavivši da će Zoran Ilić biti njegov predlog za Oktobarsku nagradu Grada Leskovca.

Zoran Ilić je rekao da se trudi da svojim radom podstakne kolege da se njihovo znanje i priča usmere ka učenicima i da svojim radom oblikuju čoveka 21. veka koji će znati da bude jak tokom svog odrastanja.

Prijemu je prisustvovala i Ivona Jovanović, predstavnica Udruženja za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić“ koje je izabralo troje kandidata za takmičenje. Ona je istakla da će se Udruženje „Živojin Mišić“ potruditi da na što bolji način predstavi kako Grad Leskovac, tako i OŠ „Svetozar Marković“ na takmičenju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.