Posle kontrole kompjutera, sledi alko test za neke gradske činovnike

Izvor: juGmedia, 16.Avg.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle kontrole kompjutera, sledi alko test za neke gradske činovnike

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zatražio je danas od šefa Odeljenja za privredu i poljoprivredu Bobana Sokolovića da nabavi aparate za alkotestiranje kako bi iskontrolisao neke činovnike u njegovoj službi.

Cvetanović je na sednici Gradskog veća, posle izlaganja Sokolovića o tački dnevnog reda iznenada zatražio nabavku tih aparata, pošto je prilikom nedavnog obilaska „osmospratnice“, gde su smeštene gradske službe i oduzimanja 15 komjutera radi kontrole >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << službenika, osetio da u jednoj kancelariji miriše alkohol.

„Sokoloviću, da mi nabavite one aparate za alko test. Kao što sam rešavao problem sa kompjuterima pa sada  policija pojedine kompjutere ispituje. Ja jednom godišnje posetim osmospratanicu kada svi znaju dan i datum.U kancelariji gde je šef gospodin Sokolović i u kojoj je muška populacija, koji znaju kada ću da dođem, zateknem sve otvorene prozore ali tamo dominira „brion“ kao sredstavo  za neutralisanje. Toliko je alkoholna para u toj kancelariji da je to prosto nemoguće“, kazao je Cvetanović, pitajući ko je zaposlio „te ljude i šta rade tamo“.

On je dodao da će alko test biti sproveden u pojedinim kancelarijama za vreme Roštiljijade, koja u Leskovcu počinje 27. avgusta, i upozorio da aparati ne budu „naštimovani“.

Sokolović nije ništa odgovorio, sem da – razume.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.