Identifikovana osoba koja je pretila novinaru

Izvor: S media, 16.Jul.2010, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovana osoba koja je pretila novinaru



Nezavisno udruženje novinara Srbije zatražilo je danas policijsku zažtitu za novinara Radio Leskovca Dragana Marinkovića kome su javno upućene pretnje smrću.


U pismu ministru unutrašnjih poslova Srbije Ivici Dačiću, NUNS je naveo da je novinaru Marinkoviću, koji je objavio snimke divljačke vožnje jednog bmw-a ulicama Leskovca, neidentifikovani vozač zapretio smrću.



NUNS
od ministra očekuje da policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Leskovca naloži da hitno identifikuje nasilnika i protiv njega preduzme odgovarajuće mere i da zaštiti novinara Dragana Marinkoviću.

Marinković je na svom blogu "web 016" objavio video snimak na kome se vidi kako jedan automobil besomučno juri centralnim gradskim ulicama, izvodi akrobacije i izaziva paničan strah pešaka. Na jednom od snimaka vozač nedozvoljenom brzinom prolazi i pored same zgrade Policijske uprave u Leskovcu.

Objavljivanjem snimka, naveo je Marković a preneo NUNS, Marinković je imao nameru da nadležne na višemesečno ugrožavanje bezbednosti gradjana Leskovca.

"Umesto očekivane reakcije vlasti oglasio se vlasnik 'bmw-a' koji je

Marinkoviću uputio sledeću poruku: 'Šta koga boli k....... kako vozimo¦ Ovaj zločin neće proći nekažnjeno. Taj koji je pokrenuo temu na sledećem će se snimku voziti u gepeku istog vozača, to ja obećavam", naveo je NUNS.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Josipović u Srbiji

Dačić: Srbiji potrebni političari koji umeju da rade

Sutra glavni odbor socijalista

Policija i dalje čuva Nikolića

Novinari HTV traže razrešenje programskog saveta

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NUNS traži od Dačića zaštitu za leskovačkog novinara

Izvor: EMportal, 16.Jul.2010

Nezavisno udruženje novinara Srbije traži policijsku zažtitu za novinara Radio Leskovca Dragana Marinkovića, kom su javno upućene pretnje smrću.

Nastavak na EMportal...

Identifikovana osoba koja je pretila novinaru Radio Leskovca

Izvor: Blic, 16.Jul.2010

Leskovačka policija saopštila je danas da je identifikovala osobu koja je osumnjičena da je novinaru Radio Leskovca pretila smrću...U saopštenju policije navodi se da je reč o Aleksandru M. (23) iz Leskovca, koji je 14. jula putem sajta "web 016" uputio novinaru poruku preteće sadržine. Procenjeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.