Podvig policajaca – spasili ženu koja je pokušala samoubistvo sa detetom u rukama

Izvor: RTS, 23.Mar.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podvig policajaca – spasili ženu koja je pokušala samoubistvo sa detetom u rukama

Policajci u Leskovcu Nenad Stanković i Marko Stojičić sprečili su tragediju u tom gradu kada je jedna žena, sa petogodišnjim detetom u naručju, htela da izvrši samoubistvo.
Policijski službenici su nakon prijave odmah izašli na teren i zatekli ženu u naručju sa detetom kako stoji na simsu zgrade u Radničkoj ulici u Leskovcu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Žena je pokušala da skoči sa pet metara visine, objašnjava policijski službenik Nenad Stanković koji se popeo merdevinama.
"Rekao sam joj da nema potrebe da se boji nas da smo tu da joj pomognemo da i ja imam ćerku približnih godina i da mora odnosno da bi bilo poželjno da mi preda dete da zajedno siđemo dole i vidimo u čemu je problem", kaže Stanković.
Prvi put su u ovakvoj akciji spasavanja života. Nije bilo lako, ali je zadovoljstvo veliko što se sve dobro završilo, kaže Nenadov mlađi kolega Marko Stojičić, otac troje dece. On kaže da se sve odigralo onako kako treba. 
Policajcima svaka čast. Bilo je napeto i mučno, kaže Nebojša Stanković koji se tu slučajno zatekao.
"To su hrabri momci, hrabri ljudi. Treba imati strpljenje i u datom trenutku treba da se razmišlja", kaže Stanković. 
Na dvojicu policijskih službenika iz Leskovca ponosan je i direktor policije Vladimir Rebić. 
Rebić ističe da su policajci okazali izuzetnu sposobnost, profesionalnost i hrabrost obavljajući svoje redovne zadatke.
"Ministarstvo unutrašnjih poslova prepoznaje i vrednuje takav način rada, a trudićemo se da obezbedimo bolji materijalni položaj i opremu za sve policijske službenike, kako bi još efikasnije i profesionalnije obavljali svoje zadatke", naveo je Rebić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rebić: Hrabri policajci spasli ženu i dete u Leskovcu

Izvor: B92, 23.Mar.2019

Beograd -- Jedna ženska osoba sa petogodišnjim detetom u naručju htela je jutros u Leskovcu pokušala da izvrši samoubistvo...Tragedija sprečena zahvaljujući hrabrim i odlučnim policajcima Nenadu Stankoviću i Marku Stojičiću, izjavio je direktor policije Vladimir Rebić..."Policijski službenici...

Nastavak na B92...

Policajci spasili ženu koja je pokušala samoubistvo sa detetom u rukama

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2019

Policajci u Leskovcu Nenad Stanković i Marko Stojičić sprečili su tragediju u tom gradu kada je jedna žena, sa petogodišnjim detotom u naručju, htela da izvrši samoubistvo...Policijski službenici su nakon prijave odmah izašli na teren i zatekli ženu u naručju sa detetom kako stoji na simsu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Policajci u Leskovcu spasili ženu i dete

Izvor: JUGpress.com, 23.Mar.2019

LESKOVAC..Dvojica policajaca u Leskovcu su spasili ženu koja je, sa petogodišnjim detetom u naručju, htela da se baci sa zgrade...O ovom je govorio danas i direktor policije Vladimir Rebić koji je rekao da je “zahvaljujući hrabrim i odlučnim policajcima, Nenadu Stankoviću i Marku Stojičiću,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.