Izvor: JUGpress.com, 16.Dec.2019, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podela ugovora za subvencije poljoprivrednicima u Vučju

LESKOVAC

Za sto šezdeset poljoprivrednika iz porečkog kraja danas su uručeni ugovori za dodelu subvencij.

Kako je rečenom, to je ukupno 3,6 miliona dinara a novac će im već sutra biti uplaćen na tekuće račune.

„Poljoprivreda predstavlja izuzetno značajan ekonomski potencijal za naš grad i zato se iz godine u godinu trudimo da podržimo poljoprivredne proizvođače i njihov rad”, rekao je gradonačelbik >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovca Goran Cvetanović

” U tekućoj godini agrarni budžet je iznosio 90 miliona dinara, dok je za 2020. predviđen iznos od preko 110 miliona. Subvencionisanje, koje je povod našeg današnjeg okupljanja, se nalazi na vrhu naših prioriteta i zato smo za tu namenu opredelili 30 miliona dinara u tekućoj godini. 787 nosilaca poljoprivrednih gazdinstava će dobiti subvencije“, rekao je Cvetanović.

Na subvencijam se javno zahvalio Dejan Trajković iz Nakrivnja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.