Po podne se očekuje pojačan saobraćaj, oprez zbog kiše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2022, 08:52

Po podne se očekuje pojačan saobraćaj, oprez zbog kiše

Pojačan saobraćaj, najviše na prilazima gradovima

Tokom popodneva i večeri povremeni pljuskovi donosiće i promenljivo stanje kolovoza, zbog čega vožnja može biti usporena.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Izmene saobraćaja zbog radova na putevima

Prema informacijama Puteva Srbije na deonici puta Pančevo - Bavanište, do 31. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jula planirani su radovi na rehabilitaciji puta u dužini od devet kilometara, a saobraćaj je regulisan znakovima privremene saobraćajne signalizacije i opreme.

Na auto-putu E-75, na nadvožnjaku petlje Merošina, sutra u periodu od 8 do 12 časova biće izvođeni radovi na ugradnji putnih meteoroloških stanica.

Saobraćaj će se na nadvožnjaku odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici puta Leskovac (Strojkovce) - Leskovac, do 1. oktobra od 7 do 17 časova planirani su radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila regulisano ručno.

Na auto-putu E-75, na nadvožnjaku petlje Pečenjevce, sutra u periodu od 13 do 17časova biće izvođeni radovi na ugradnji putnih meteoroloških stanica.

Saobraćaj će se na nadvožnjaku odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici puta Zrenjanin - Ečka, zbog radova na pojačanom održavanju, planirana je obustava saobraćaja od kružnog toka na ulazu u Zrenjanin iz pravca Ečke do priključka za preduzeće Alpin.

Alternativni putni pravac je kroz industrijsku zonu „Ečka-jugoistok", navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.