Pljuskovi i vetar otežavaju vožnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2022, 09:57

Pljuskovi i vetar otežavaju vožnju

Intenzivni pljuskovi, povremeno praćeni jakim vetrom, potpuno su danas promenili uslove za vožnju u teže i opasnije, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Vozači mogu nailaziti na deonice na kojima se duže zadržava veća količina vode u udubljenjima i kolotrazima, a zbog koje je stabilnost vozila i bezbednost putovanja smanjena, naveo je AMSS.

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Na auto-putu E-70, na deonici Kuzmin - Pećinci, u oba smera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << danas u toku svetlog dela dana radovi na uklanjanju reklamnih panoa.

Za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka u dužini od 200 metara, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Deonica Štavalj - Brnjica, sutra i u subotu, 24.i 25. juna, od 9 do 16 časova obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju. Alternativni putni pravac tokom obustave: Sjenica - Raždaginja - Karajukići Bunari - Duga Poljana.

Deonici Leskovac- Lebane, radovi na rehabilitaciji kolovoza do sutra, obustava saobraćaja zbog radova. Saobraćaj će biti preusmeren na državne puteve.

Deonica Bačka Palanka - Gložan do 30. novembra radovi na rekonstrukciji, uz naizmenično propuštanje vozila, po deonicama od po 500 metara.

Zaječar, ulici 7. septembar, u dužini od 500 metara do 30. juna radovi na sanaciji. Saobraćaj je regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom, uz eventualne kraće zastoje.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova:

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta,

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obustava saobraćaja između Guberevca i Donjeg Bunibroda počinje 27. juna, ne piše kad se završava

Izvor: JUGpress.com, 23.Jun.2022

LESKOVAC..Javno preduzeće Urbanizam i izgradnja saopštilo je danas da će od 27.juna početi obustava saobraćaja na putu Guberevas-Donji Bunibrod ...U saopštenju, koje prenosimo u celini, se ne navodi do kad će obustava trajati...      ” Grad Leskovac kao Naručilac radova na izvođenju radova...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.