PLIVANJE Pobedu odnele škole „Josif Kostić“ i Gimnazija

Izvor: juGmedia, 12.Okt.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLIVANJE Pobedu odnele škole „Josif Kostić“ i Gimnazija

U organizaciji Gradskog savez za školski sport leskovac i pomoći Plivačkog kluba “ Leskovac “ danas je na leskovačkim bazenima odžano takmičenje školaraca kod dečaka i devojčica u plivanju, a nadmetanje je ponelo karakter okružnog jer je učestvovala i Tehnička škola “Vožd Karađorđe“ iz Lebana.

Takmičilo se preko 200 deteta iz osnovnih i srednjih škola u disciplinama 50m kraul, prsno, leđno i delfin, a kod srednjoškolaca iste discipline, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su se takmičili na 100metara. 

Kategorije su prvi put ove godine podeljene drugačije u odnosu na prethodne godine i sada u se takmičili osnovci prvog i drugog razreda, sledeća kategorija je treći i četvrti razred, nakon toga peti, šesti, sedmi I osmi razred – posbno.

Kod srednjih škola kategorije su bile podeljene na prvi i drugi razred, a sledeća kategorija je bila kod trećeg i četvrtog razreda.

Najuspešnija škola po osvojenim prvim, drugim i trećim mestima, bila je osnovna škola “Josif Kostić” iz Leskovca sa osvojenih 10 zlatnih, 3 srebrne i 3 bronzane medalje. Na drugom mestu je osnovna škola “Svetozar Marković” sa osvojenih 7 zlatnih, 8 srebrnih i 4 bronzanih medalja. Na trećem mestu je osnovna škoa “Trajko Stamenković” sa osvojenih 7 zlatnih, 2 srebrne i 2 bronzane medalje.

Kod srednjih škola, najbolja škola je Gimnazija, na drugom mestu je Tehnička škola “Rade Metalac“ i na trećem mestu “Medicinska škola

(kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenici iz “Josifa” i Gimnazije najbolje plivaju

Izvor: JUGpress.com, 13.Okt.2017, 08:31

LESKOVAC..U organizaciji Gradskog saveza za školski sport Leskovac i pomoći Plivačkog kluba „Leskovac“,  danas je na leskovačkim bazenima odžano takmičenje školaraca dečaka i devojčica u plivanju...Takmičenje je dobilo karakter okružnog jer su se takmičili i učenici Tehničke škole...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.