Otvaranje tendera za sanaciju krova na delu Sportskog centra

Izvor: JUGpress.com, 17.Jul.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje tendera za sanaciju krova na delu Sportskog centra

LESKOVAC

Tender za izbor najpovoljnijeg ponudjača koji će preduzeti radove na sanaciji krova u maloj sali Sportskog centra u Leskovcu uskoro će biti otvoren.

Sredstva za ovu sanaciju odobrilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u iznosu od 3,2 miliona dinara, a projekat je , kažu u ovom centru, uradjen angažovanjem kabineta gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovca.

Radovi će, prema planiranoj dinamici,  početi najkasnije do početka septembra i , pored sanacije podrazumevaće i izolaciju krova, kaže upravnik Sportsko rekrteativnog centra “Dubočica”  Aleksandar Đorđević.

Krov u maloj sali od 1983. godine, kada je izgradjen objekat,  nije menjan.

Zbog dotrajalosti krov je često prokišnjavao što je uticali i na organizovanje sporstkih takmičenja i treninga.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.