Izvor: JUGpress.com, 27.Avg.2019, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena 30. Roštiljijada

LESKOVAC

U Leskovcu je večeras otvorena 30. Roštiljijada.

Manifestaciju svečano otvorio ministar za rad Zoran Djordjević.

Lepa Brena nastupa na kraju prve večeri.

Mini nastupom KUD „Lemind“, defileom mažoretkinja sve tri genereacije, bubnjarima i dobošarima sa DRUM DUM festa, uz Roštiljka, maskotu „Roštiljijade“, počeo je program jubilarne 30. Roštiljijade.

Roštiljijadu je otvorio ministar za rad, zapošljavanje, boračka >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i socijalna pitanja Zoran Đorđević koji je rekao da je „Roštiljijada“ prepoznata ne samo u Srbiji, nego i u svetu kao brend Srbije.

„Zahvaljujem svim Leskovčanima koji iz godine u godinu ulažu trud i napor da ova manifestacija iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje. Ovo je ponos naše Srbije, a mi ćemo kao vlada uvek podržavati ovakve stvari, pošto one podižu ugled našoj zemlji.“

Dobrodošlicu je poželeo i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekavši da je Leskovac grad sa dušom, a gostima poželeo da se lepo provedu i ponovo dođu u Leskovac.

Nakon ceremonija svečanog otvaranja i vatrometa, usledio je nastup Bleh orkestra Elvisa Bajramovića, ovogodišnjeg šampiona na takmičenju trubača u Guči. Nakon toga svoj koncert održala je i grupa „Valter” i Tanja Ivanović. Veče završeno dvočasovnim koncertom Lepe Brene.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Otvorena jubilarna 30. Roštiljijada (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2019

Lepa Brena nastupom u Leskovcu oduševila na desetine hiljada posetilaca. Posle tradicionalne ceromonije svečanog otvaranja Lepa Brena dočekana snažnim aplauzima publike Svaku reč najnovijih hitova Lepe Brene kojima je započela svoj koncert na bini u centru Leskovca njeni fanovi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.