Odvalio se točak na vatrogasnom vozilu, blokiran saobraćaj u Svetoilijskoj

Izvor: juGmedia, 15.Okt.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odvalio se točak na vatrogasnom vozilu, blokiran saobraćaj u Svetoilijskoj

Vatrogasno vozilo već pola sata blokira saobraćaj u Svetoilijskoj u Leskovcu nakon što mu se odvalio točak pokušavajući da skrene iz ove ulice u Jug Bogdanovu.

Sreća, te se sve desilo dok se vozilo vraćalo sa terena, nedaleko od same vatrogasne stanice.

Svaka čast vozaču koji je uspeo da obuzda vozilo kada je točak ispao iz ležišta, te niko nije nastradao na ionako prometnoj raskrsnici >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << “, tvrde očevici.

Kako saznajemo, povređenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi nema, kao ni naznaka da će vozilo uskoro biti pomereno sa same raskrsnice.

Ostaje pitanje da li je kamion uopšte u skorije vreme prošao tehnički pregled, pored činjenice da Vatrogasna služba Leskovac već dugi niz godina vapi za novim vozilima.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U LESKOVCU: Točak se odvalio sa vatrogasnog kamiona, vozač jedva ukrotio vozilo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018

Vatrogasno vozilo zaustavilo je saobraćaj u Svetoilijskoj u Leskovcu nakon što mu se odvalio točak kada je vozač pokušavao da skrene iz ove ulice u Jug Bogdanovu...Sreća, te se sve desilo dok se vozilo vraćalo sa terena, nedaleko od same vatrogasne stanice, navodi Jugmedia.rs...- Svaka čast...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.