Odblokirani računi svih leskovačkih mesnih zajednica

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2022, 11:38

Odblokirani računi svih leskovačkih mesnih zajednica

Nakon uplate mesnim zajednicama Bratmilovce i Mrštane u iznosu većem od 4 miliona dinara, računi 33 leskovačke mesne zajednice, koje su bile u blokadi zbog duga od 65 miliona, sada su odblokirani, navodi se na gradskom sajtu.

Samo dan kasnije, pošto je iz gradske kase isplaćen dug od 42,8 miliona dinara, odblokirani su računi još 6 mesnih zajednica, da bi konačna deblokada bila završena uplatom duga za još preostale 2 mesne zajednice.

Na račune mesnih zajednica >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Bratmilovce i Mrštane uplaćen je iznos od 4.151.097 dinara i time je završena isplata sredstava namenjenih za deblokiranje računa mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca - stoji na gradskom sajtu.

Kako bi se rešili duga, a za koji je gradonačelnik Cvetanović optužio prethodnu vlast, u ovoj godini za mesne zajednice izdvojena je suma od 110 miliona, a više od polovine otići će na dugovanja.

Podsetimo, osim duga koji je isplaćen, 139 mesnih zajednica, koliko ih ima na teritoriji Leskovca, u 2022. godini podeliće 44 miliona dinara iz gradske kase.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.