Od 92 uzorka iz Jablaničkog okruga samo 6 pozitivnih na koronu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Avg.2020, 11:57

Od 92 uzorka iz Jablaničkog okruga samo 6 pozitivnih na koronu

Dvoje Leskovčana, isto toliko stanovnika Crne Trave i po jedna osoba iz Vlasotinca i Medveđe, prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu, pozitivne su na korona virus. Od 92 rezultata, samo je 6 pozitivnih.

Iz laboratorije "Batajnica" u Beogradu za poslednja 24 sata stigli su rezultati za 92 uzorka, dok se iz laboratorije “Vatreno oko” čeka na 81 rezultat za teritoriju Jablaničkog okruga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Najnoviji rezultati kažu da ih je 6 sa pozitivnim nalazom.

Dve osobe, kod kojih je potvrđeno prisustvo korona virusa, su sa teritorije grada Leskovca, po jedna osoba sa teritorije opština Vlasotince i Medveđa i 2 osobe sa teritorije Crne Trava - kažu u Zavodu.

Kako dodaju u Zavodu, među novozaraženima ima i penzionera.

Od početka epidemije ukupan broj zaraženih u Jablaničkom okrugu je 1.472 - u Leskovcu 1.170, Vlasotincu 146, Bojniku 33, Lebanu 75, Medveđi 43 i 5 osoba sa teritorije opštine Crna Trava.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.