Obezbeđena sredstva za izgradnju 78 kilometara kanalizacione mreže u Leskovcu

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 18:53

Obezbeđena sredstva za izgradnju 78 kilometara kanalizacione mreže u Leskovcu

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović potpisala je danas sa predstavnikom Ministarstva spoljne trgovine i razvojne saradnje Kraljevine Holandije i vođom regionalnog tima za Aziju i Latinsku Ameriku Bazelom Jounanom aneks sporazuma za ORIO Program, na osnovu kojeg će Vlada Kraljevine Holandije donirati 7,6 miliona evra za projekat izgradnje nedostajuće kanalizacione mreže u Leskovcu, dok će 10 miliona evra obezbediti Vlada Srbije i resorno ministarstvo iz kreditne linije Banke za razvoj Saveta Evrope.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlade Holandije i Srbije finansiraju izgradnju 78 kilometara nove kanalizacione mreže u Leskovcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2022

Vlade Srbije i Holandije finansiraće izgradnju 78 kilometara nove kanalizacione mreže u Leskovcu, saopštilo je danas Ministarstvo zaštite životne sredine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Za izgradnju kanalizacije u Leskovcu 7,6 miliona evra

Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2022

BEOGRAD-LESKOVAC..Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović i predstavnik Ministarstva spoljne trgovine i razvojne saradnje Holandije Bazel Jounan potpisali su danas aneks sporazuma za ORIO Program, na osnovu kojeg će vlada te države donirati 7,6 miliona evra za projekat izgradnje nedostajuće...

Nastavak na JUGpress.com...

Vujović: Srbija jasno opredeljena za 'Zelenu agendu'

Izvor: Beta, 04.Okt.2022, 15:28

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je danas u Beogradu da je Vlada Srbije odredila jasan pravac u oblasti zaštite životne sredine, što se ogleda u realizaciji konkretnih ekoloških projekata i unapređenju regulatornog okvira za efikasniju "zelenu transformaciju" Srbije u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.