Novogodišnja humanitarno-prodajna izložba MNRO i dnevnog boravka “Duga”

Izvor: JUGpress.com, 25.Dec.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja humanitarno-prodajna izložba MNRO i dnevnog boravka “Duga”

LESKOVAC

U Dnevnom boravku „Duga“ održana novogodišnja humanitarno-prodajna izložba radova koji su nastali na radionicama u samom dnevnom boravku. Po rečima Aleksande Jovanović, sekretara MNRO, radovi su nastali u prethodna dva meseca.

„Sredstva koja na ovaj način prikupimo utrošićemo na organizovanje novogodišnje zabave za naše korisnike, a ako bude malo više sredstava pokušaćemo da nabavimo nešto od inventara koji nam je potreban.“

Podrška >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Dnevnom boravku „Duga“ je stigla i od lokalne samouprave, a Marija Mišić iz kabineta gradonačelnika kaže da je pravao zadovoljstvo videti radove osoba sa poteškoćama u razvoju koji su jako kreativni bez obzira na poteškoće.

„Na svima nama je da poboljšamo kvalitet života ovoj kategoriji ljudi. Grad Leskovac prepoznaje njihove potrebe i upravo zbog toga pruža usluge socijalne zaštite. Dnevnom boravku „Duga“ želim da i dalje predano rade sa osobama koje imaju smetnje u razvoju jer su oni važan deo našeg društva.“

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.