Novac za sportske klubove i organizacije u Leskovcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Jan.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac za sportske klubove i organizacije u Leskovcu

U četvrtak, 11.1.2018. godine, podeljni su ugovori sportskim organizacijama i klubovima koji se finasiraju preko programa u oblasti sporta za 2018. godinu.

Ugovore je dobilo 107 organizacija i klubova za šta će iz budžeta grada Lekovca biti izdvojeno 55 miliona dinara.

„Svesni smo činjenice da su sportisti veliki ambasadori našeg grada, stoga se trudimo da im omogućimo što bolje uslove. Pored svih uspeha koje ostvaruju i promocije našeg grada moraću >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << da ih pohvalim kao veoma humane i društveno odgovorne ljude, koji se odazivaju svim humanitarnim dešavanjima u gradu“ rekao je gradonačelnik Cvetanović pri uručivanju ugovora.

Ovu priliku je iskoristio i da u ovoj godini najavi završetak radova na sportskoj hali „Partizan“. Za ovu namenu će Ministarstvo omladine i sporta izdvojiti oko 60 miliona, dok će grad dopuniti ostatak troškova.

U ime sportskih organizacija i klubova gradonačelniku i lokalnoj samoupravi zahvalio se predsednik FK Dubočica Dušan Milutinović i Mihajlo Đokić iz Udruženja sportskih ribolovaca Veternica 1954.

Gradonačelnik Cvetanović je sportistima poželeo uspešnu sezonu  i realizaciu sportskih programa.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.