Nova nagrada za gradonačelnika Leskovca, ovoga puta od Srpskog lekarskog društva

Izvor: JužneVesti.com, 21.Maj.2021, 13:50

Nova nagrada za gradonačelnika Leskovca, ovoga puta od Srpskog lekarskog društva

Među 11 nagrađenih doktora, zaslužnih članova Srpskog lekarskog društva koji su dobili godišnje diplome, nagrade, i povelje, našao se i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. Njemu je predsednik Okružne podružnice Leskovac Milan Petrović uručio diplomu, iako sam Cvetanović u protekloj godini nije lečio pacijente, te ostaje dilema zbog čega je i on među dobitnicima.

Posle mnogobrojnih nagrada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u različitim oblastima i sferama života, gradonačelnik Leskovca nagrađen je u oblasti medicine, a kako sam kaže ona mu je najdraža pošto je došla od njegovih kolega. I upravo je on na dodeli priznanja govorio u ime svih nagrađenih.

Cvetanović je u ovoj godini već dobio Svetosavsku nagradu, a od pre nekoliko dana je dobitnik nagrade Kapiten Miša Anastasijević, za razvoj Srbije. U kolekciji Gorana Cvetanovića nalaze se i nagrade za najlepše dvorište, štiglića koji najlepše peva i džentlmen godine, kao i za najčitaniji stručni članak godine.

Neizmerno sam počastvovan što sam danas među dobitnicima priznanja Srpskog lekarskog društva. Ostalim dobitnicima takođe čestitam, a moram da istaknem da se mnogo lepo osećam pošto se nalazim u jednoj od najboljih ustanova u Srbiji i regionu, sa tradicijom koja je duža od 110 godina. Leskovačka bolnica je dobitnik nagrada u Londonu, Hongkongu, kao i mnogobrojnih drugih nagrada - rekao je Cvetanović.

Osim gradonačelnika Cvetanovića diplome su dobili još doktori Goran Stanojević, Radomir Mitić, Milan Petrović, kao i posthumno doktorka Dušanka Živković.

Zahvalnice su dodeljene doktorkama Vanji Ilić, Suzani Cvetković, Biljani Ljubić Neli Milenković i doktoru Bojanu Stankoviću, dok je povelju dobio doktor Miomir Prokopović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.