Ni sekund nije smela da ostane SAMA SA BEBOM: Isplivali jezivi detalji porodične tragedije u Leksovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ni sekund nije smela da ostane SAMA SA BEBOM": Isplivali jezivi detalji porodične tragedije u Leksovcu

I.M. iz Leskovca, koja je uhapšena zbog sumnje da je bacila svog tromesečnog sina sa terase porodičnog stana, tereti se da je počinila teško ubistvo, za koje joj preti zatvorska kazna od 40 godina.

- Ona se pre tri meseca porodila sa drugim detetom, a nakon porođaja je pala u postporođajnu depresiju. Zbog tih psihičkih tegoba, ona se i lečila i koristila je terapiju. Zato će biti naloženo psihijatrijsko veštačenje, od čega zavisi i to da li će ona biti u pritvoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili će biti upućena na lečenje - objašnjava izvor blizak slučaju.

Naime, I.M. je u subotu oko 15.30 nakratko ostala sama u sobi sa bebom u istoj prostoriji, pošto je njen suprug otišao do toaleta.

- On se nikada nije odvajao od žene zato što se ona već mesec i po dana leči od postporođajne depresije zbog čega ni sekund nije smela da ostane sama sa bebom. I.M. je i ranije imala sumanute misli i želju da naudi svom dečačiću. upravo zbog toga, suprug ju je i odveo kod lekara i, po njegovoj preporuci, ona je uzimala lekove i išla na kontrole. Lekar je i savetovao njenog muža da ženu ni na trenutak ne ostavlja samu sa bebom. Tako je bilo i u subotu, ali je ona iskoristila trenutak dok je njen muž bio u kupatilu. Uzela je bebu u naručje, izašla na terasu i bacila dete sa četvrtok sprata na beton - kaže izvor i dodaje da je u trenutku tragedije sa I.M. i mužem u stanu bila i njihova petogodišnja ćerka.

Prema rečima komšija, u subotu je iz stana na četvrtom spratu dopirala buka, nalik svađi.

- Iz stana je dopirala vriska neka, buka. Pomislila sam da se komšije svađaju, pošto se čuo i muški i ženski glas. Ubrzo zatim, čula sam tup udarac, što me je uznemirilo. Sa svoje terase sam videla ženu kako stoji na balkonu. Izgledalo je kao da će da skoči, pošto se klatila kod ograde i nešto vikala. Odmah sam pozvala Hitnu pomoć i policiju, a čini mi se da je ženu u stan uveo neki muškarac, verovatno suprug. Tek po dolasku nadležnih shvatili smo da je majka ubila bebu, bacivši je sa terase - priča potresena komšinica.

Kako kaže, otac bebe je posle zločina bio van sebe.

- On je plakao i hvatao se za glavu. bio je u očajnom stanju. Njihovu stariju ćerkicu nismo videli posle svega. Ne možemo ni da zamislimo kroz šta oni sada prolaze - priča komšinica.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.