Izvor: JUGpress.com, 17.Maj.2022, 23:24

Nastavljeni radovi na putu između Leskovca i Lebana kod Donjeg Trnjana

LESKOVAC-LEBANE

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ održao je konferenciju za medije povodom nastavka radova na rekonstrukciji puta između Leskovca i Lebana.

„Obaveštavamo sve učesnike u saobraćaju da su radovi na putu između Leskovca i Lebana nastavljeni. Trenutno se izvode radovi kod Donjeg Trnjana na teritoriji grada >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovca na deonici u dužini od 800 metara koja se priprema za asfaltiranje. Ugrađuje se tampon, nakon toga će biti ugrađeni ivičnjaci kako bi bile uređene trotoarske površine kroz naseljeno mesto i nakon toga ugradnja prvog sloja asfalta što se očekuje u narednih nekoliko dana, krajem ove ili početkom naredne nedelje. Na ovom putu je ugrađen prvi sloj asfalta na dužini od dva kilometra i 400 metara, a na deonici je izvršeno i proširenje kolovoza na 6,6 metara. Očekuje se ugradnja drugog, odnosno završnog sloja asfalta, a zatim će biti izvedeni radovi i kroz Sinkovce gde će biti proširen kolovoz i urađene trotoarske površine.“

Investitor ovog projekta je JP „Putevi Srbije“, sa kojim lokalna samouprava ima odličnu saradnju, kaže Nikolić i dodaje da radovi idu planiranom dinamikom.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Planiraju radove na putu prema Bojniku

Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2022, 10:31

LESKOVAC..Direktor Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić najavio je planovime za naredni period rekavši da, pored rekonstrukcije puta Leskovac – Lebane u dužini od 4,6 kilometara, planirani su radovi i na putu prema Bojniku...„Trenutno se radi projekat za izgradnju kružne...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.