Nastavak Arkus lige, Železničar i Dubočica se zagrevaju za plej-of

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2021, 15:50

Nastavak Arkus lige, Železničar i Dubočica se zagrevaju za plej-of

Nakon mesec i po dana pauze, narednog vikenda biće nastavljena Arkus liga, a timove sa juga Srbije očekuju neugodni protivnici. Rukometaši Železničara će u subotu, 30. januara, dočekati ekipu Rudara iz Kostolca, dok će dan ranije leskovačka Dubočica gostovati ekipi Dinama u Pančevu.

U okviru A grupe Arkus lige rukometaši Dubočice 54, koji su već obezbedili plasman u plej-of, 29. janura od 18:30 gostovaće u Pančevu ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dinama. Ove dve ekipe su već odmerile snage u prvom delu prvenstva, kada je Dubočica slavila u Leskovcu rezultatom 25:23.

Iz ove grupe plasman u plej-of, pored Dubočice, već su izborili Vojvodina i Partizan, a blizu toga je i Dinamo kome je u tri kola do kraja regularnog dela takmičenje neophodan samo jedan bod.

Mnogo zanimljivije i neizvesnije je u grupi B, gde će derbi meč 12. kola u subotu od 18:30 časova odigrati Železničar i Rudar iz Kostolca. Meč će biti odigran u sali Osnovne škole "Miroslav Antić", s obzirom na to da je hala "Čair" sada jedan od punktova za vakcinaciju građana.

Obe ekipe su već izborile plasman u doigravanje, ali preostaje borba za što bolju poziciju, jer je razlika na tabeli između tih rivala samo jedan bod.

Takođe, u borbi za prvo mesto ove grupe učestvuje i Metaloplastika, koja, baš kao i Železničar, ima 15 osvojenih bodova.

Utakmice će se i dalje igrati bez prisustva publike, a direktan prenos utakmica najavljen je Jutjub kanalu Arkus lige.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.