Izvor: JUGpress.com, 05.Avg.2021, 10:08

Narodna stranka: Premijerka Republike Srbije ili splet nesrećnih okolnosti u Republici Srbiji

LESKOVAC

Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu saopštava da “iz mora skandaloznih izjava poluusmene persone koja se spletom nesrećnih okolnosti nalazi na najodgovornijem mestu u državi, leskovački GrO Narodne stranke izdvaja nekoliko kapi u nameri da osveži pamćenje usnulih građana.

Naravno da se radi o premijerki Republike Srbije, Ani Brnabić.

Bestidno ruganje najvećoj pameti i divnoj mladosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ove zemlje, gospođica Brnabić je ovekovečila rečima da je odliv mozgova, odlazak mladih i školovanih ljudi iz zemlje veoma dobar za Srbiju.

Nije joj dosta što je za vreme njenog mandata firmi u kojoj je direktor bio njen rođeni brat, prebačeno 40 miliona evra iz državnog budžeta, Ana Brnabić srlja sve dublje u zloupotrebu položaja i pokazuje elementarno nepoznavanje zakona i pravnih normi, te u pohvalama kojima mora da obasipa svog mentora, diktatora Vučića ”kao političara svetskog ranga”, krši Ustav Republike Srbije kada govori da je Vučićeva ustavna nadležnost da on odlučuje o sastavu Vlade, što je nonsens i flagrantna neistina.

Krajnji bezobrazluk i nepoštovanje osnovnih prava radnika ogleda se u Aninoj retoričkoj manipulaciji da u leskovačkom Aptivu 12 sati dnevno rade samo oni radnici koji su to želeli i koji su potpisali pristanak da rade toliko. A šta da nisu potpisali „dobrovoljno“ ?

Arogancija i bezočnost premijerke dostiže vrhunac u izjavi da je otpuštanje 1200 radnika u vranjskom Geoxu normalna posledica ekonomskog prosperiteta u Srbiji, a da poznati svetski brend nije u stanju da isprati takav razvoj.

Ovih dana takva osoba je u poseti Jablaničkom okrugu, na žalost većine građana. Stiče se utisak da je jedino srećan ili to vrlo vešto glumi njen ponosni domaćin, gradonačelnik Leskovca. Jedina istina je da smo grad sa najnižim prosečnom platom, dok se iz gradskog budžeta finasira ,,Skadar na Bojani“, centralni gradski trg, gde je spiskano 2 miliona evra, dok se od zaposlenih u gradskoj upravi i javnim preduzećima, u sred radnog vremena, pravi kordon tobožnje dobrodošlice premijerki ispred stranačkih prostorija. Vrhunac bezobrazluka premijerke je njena izjava da  ne zna ništa o reputaciji firme koja izvodi radove i njenog vlasnika. Ni  sam gradonačelnik nije znao sa kim je potisao ugovor ! Podsećamo građanje da je Narodna stranka Leskovac u više navrata upozoravala građane o kakvoj firmi je reč i o njenoj reputaciji. NapreDNO, nema šta.

Zastrašujuća je neodgovornost, osionost i bahatost u korišćenju javnih, ljudskih i prirodnih resursa jedne države u lične i stranačke svrhe i to upravo od strane Aleksandra Vučića, Ane Brnabić, Gorana dr Cvetanovića i znanih i neznanih sns-sps funkcionera koji po zakonu moraju da rade za dobrobit i da štite prava svih građana Srbije i Leskovca, a upravo ih svi pobrojani najviše krše i ne poštuju.

Zbog katastrofalne štete koju su vlastodršci načinili u poslednjoj deceniji radeći po modelu mafijaških i narko kartela, Narodna stranka ima obavezu pred svim građanima da obećanu lustraciju i revanšizam sprovede do kraja i bez izuzetka, što će biti neophodna pretpostavka za detaljan remont sistema gde nikome više neće pasti na pamet da uništava državu Srbiju i gradove, kao što to čine sadašnji predsednik države, premijerka, gradonačelnici i predsednici opština”, navodi se u saopštenju Narodne stranke iz Leskovca.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.