Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2020, 20:11

Narodna stranka: Građani žele celokupnu promenu sistema

LESKOVAC

Predsednik Gradskog odbora Narodne Stranke Leskovac Jovica Stanković na konferenciji za medije podsetio je da je ova stranka odluku o bojkotu izbora donela još 2019. godine u avgustu mesecu.

„Od tada do danas nijedan uslov nije promenjen u političkom smislu, a od skora imamo loše uslove i u zdravstvenom smislu za izlazak na izbore. Mi ćemo zbog toga pojačati našu bojkot kampanju i nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ono što već aktivno radimo. Interesantno je da u razgovoru sa građanima saznajemo da oni žele celokupnu promenu sistema, nije dovoljno samo da se vlast razvlasti, nego da se kompletan sistem promeni. Građani traže lustraciju, zakon o poreklu imovine, čak traže i zakon i ispitivanju svih fakultetskih diploma u poslednjih 10-15 godina… Mi kampanju za bojkot nećemo završiti danom održavanja izbora, nego ćemo nastaviti da razgovaramo sa građanima i da pojašnjavamo šta je sve potrebno promeniti i uraditi. Ono što nudimo, kao stranka koja želi da menja sistem, su novi, mladi ljudi. U lokalu ćemo prezentovati naš lokalni program, koji zbog epidemije korone nismo mogli da uradimo. Imamo ljude koji nisu nikada bili u politici i od njih očekujemo da promene sistem. Na ove izbore izlaze svi oni koji su na ovaj ili onaj način do sada već bili u vlasti, osim Pokreta slobodnih građana koji su neka novina i za koje mi je žao što su odustali od bojkota.“

Zamenik predsednika Izvršnog odbora Narodne Stranke Nenad Milojičić je siguran da će na nekim normalnim izborima ova stranka osvojiti vlast.

„Mi ne želimo da samo promenimo sistem rada, nego i sistem vrednosti, da se poštuje rad, red i disciplina. Nama ne treba neki mesija u vidu Vučića ili nekog drugog, tu su zakoni kojima treba da se rukovodimo. Ovi izbori će poslužiti i da se pročistimo, da vidimo ko je vlast, ko je Vučićeva produžena ruka, a ko je opozicija.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.