Nakon oštre kritike gradonačelnika gradski većnici i na udaru opozicije (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 07.Sep.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon oštre kritike gradonačelnika gradski većnici i na udaru opozicije (VIDEO)

Nakon što su leskovački gradski većnici bili na oštrom udaru gradonačelnika Gorana Cvetanovića na poslednjoj sednici, danas su oštro iskritikovani I od strane opozicije u lokalnom parlamentu.

Naime, šefica Odborničke grupe opozicione Demokratske stranke u leskovačkoj skupštini Jelena Spirić zapitala se zašto ovaj dom gradski većnici ne poštuju, ne prisustvuju sednicama I ne podnose izveštaje o svom radu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << odbornicima.

Obećanje gradonačelnika je bilo da će na svaka tri meseca gradski većnici davati izveštaje. Ne samo da izveštaja nema, već oni i ne dolaze na skupštinska zasedanja, iako su uredno pozvani”, istakla je Spirićeva.



Ona je zamolila gradonačelnika Gorana Cvetanovića da se svojim autoritetom založi  za to da gradski većnici budu, kako je kazala, na svom radnom mestu.

Kako će građani sad verovati svom gradonačelniku koji treba da izađe za govornicu da im priča o tome kako će da se grade ove ili ione saobraćajnice, da se otvore ova ili ona radna mesta, ako ne može ovde da dovuče par svojih saradnika”, zapitala se Spirićeva.

Odbornik DS-a Saša Stojanović izneo je za skupštinskom govornicom podatak da gradski većnici Leskovčane na mesečnom nivou koštaju 10.000 evra i zatražio ukidanje apanaže koju primaju:



Gradonačelnik je na poslednjoj sednici Gradskog veća većnike kritikovao da ne čitaju material pre nego što podignu ruke da ga izglasaju.

Većnici, baš vas briga za budžet!

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.