Na jugu 12 preminulih od korone - 7 u Nišu, 4 u Leskovcu i jedna osoba u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2020, 17:44

Na jugu 12 preminulih od korone - 7 u Nišu, 4 u Leskovcu i jedna osoba u Vranju

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji su u poslednja 24 sata od posledica virusa korona preminule 52 osobe. Među umrlima je 7 pacijenata niškog Kliničkog centra, u leskovačkoj kovid bolnici su preminule 4 osobe, a u vranjskom Zdravstvenom centru jedna. Od juče do danas je testirano ukupno 22.069 ljudi, a na kovid je pozitivno 7.919.

Prema zvaničnim podacima Kliničkog centra Niš, ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je hospitalizovano 352 pacijenta u njihovim kovid bolnicama, a 15 njih diše pomoću respiratora i oni su u jako teškom stanju.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 7 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19 je preminulo - saopštavaju iz KC Niš.

Četiri pacijenta preminula su u kovid bolnici Zdravstvenog centra Leskovac, gde je trenutno hospitalizovano 139 ljudi, a kod 109 je potvrđen virus. Na bolničkom lečenju u Vranju je 126 pacijenata, od toga 115 pozitivnih na kovid, a preminula je jedna osoba.

Podsetimo, u prošla 24 sata preminule su i 2 osobe u prokupačkoj Bolnici od posledica korone.

U Srbiji je trenutno hospitalizovano 7.611 pacijenata, a 270 su na respiratorima.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.