Na auto-putu između Leskovca i Predejana se zapalila prikolica kamiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2021, 16:03

Na auto-putu između Leskovca i Predejana se zapalila prikolica kamiona

Jedna saobraćajna traka na auto-putu E-75, južno od Leskovca, zatvorena je nakon što se priključno vozilo kamiona zapalilo ispred isključenja za Predejane.

Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", priključno vozilo kamiona se zapalilo u zaustavnoj saobraćajnoj traci, u smeru od Preševa prema Nišu.

Postavljena je saobraćajna signalizacija i za saobraćaj je zatvorena vozna traka u dužini od 250 metara.

Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, a ekipe su na terenu, ističe se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zapalila se prikolica na kamionu, preusmeren saobraćaj na auto-putu kod Predejana

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2021

Zbog prikolice na kamionu koja se zapalila u zaustavnoj saobraćajnoj traci na auto-putu ispred isključenja za Predejane, od Preševa prema Nišu, deo puta je zatvoren za saobraćaj, saopšteno je iz JP Putevi Srbije. ..Kako se navodi, ekipe su na terenu i u toku je uklanjanje prikolice, a za saobraćaj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.