NOVE INFORMACIJE o krvavoj svađi kod Leskovca: UHAPŠEN jer pokušao da ubije oca

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE INFORMACIJE o krvavoj svađi kod Leskovca: UHAPŠEN jer pokušao da ubije oca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su N.S. (40) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je on, 13. januara ove godine u prepodnevnim časovima, u dvorištu porodične kuće, svoga oca (65) najpre više puta udario palicom po telu, a zatim ga nožem posekao po leđima i vratu.

Zbog zadobijenih povreda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su kvalifilikovane kao teške telesne, šezdesetpetogodišnji muškarac je zadržan na lečenju u leskovačkoj bolnici.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom javnom tužiocu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.