NASILjE U PORODICI: Uhapšen 54-godišnjak iz okoline Vlasotinca

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILjE U PORODICI: Uhapšen 54-godišnjak iz okoline Vlasotinca

Policija je uhapsila D.J. (54) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici LESKOVAC – Policija je uhapsila D.J. (54) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je u ponedeljak u porodičnoj kući pretio supruzi i ocu i da je tom prilikom polomio staklo na ulaznim vratima. PROČITAJTE JOŠ: NASILjE U PORODICI: Nožem izranjavala nevenčanog suprugaLeskovačka policija je saopštila da je osumnjičenom, na predlog zamenika osnovnog javnog tužioca, sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vlasotinčanin pretio supruzi i ocu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Sep.2019

Zbog nasilja u porodici policija je uhapsila muškarca iz okoline Vlasotinca koji se tereti da je pretio supruzi i ocu u porodičnoj kući, kao i da je polomio staklo na ulaznim vratima kuće.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.