Izvor: Luftika.rs, 29.Jun.2022, 12:10

Muškarca zalivenog betonom ubila je supruga još pre 3 godine, rekao ljubavnik policiji

Prema najnovijim informacijama sumnja se da je muškarca čiji je leš nađen u betonu u selu Veliki Trnjan kraj Leskovca, ubila supruga sa ljubavnikom još pre tri godine.
Podsetimo, najpre je pronađeno telo Biljane S., a nedugo nakon toga i telo muškarca zaliveno u beton. Kako se nezvanično navodi, u pitanju je Ivan, njen suprug za kojeg je pričala da radi u Rusiji.
Sumnja se da ga je ubila zajedno sa svojim ljubavnikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << još pre tri godine i zalila betonom što je, kako nezvanično navode Novosti, on to sinoć i ispričao policiji.
Biljanin nestanak je prijavila porodica, a njeno telo je nađeno u pomoćnom objektu u dvorištu njene kuće.
U podrumu kuće u kojoj je juče pronađeno njeno telo, po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton.
U prilog tome ide i činjenica da je nesrećni čovek radio u Rusiji već pet godina.
Postoji trag da je 2019. godine ušao u zemlju, ali ga od tada niko nije video niti čuo. Ona je, navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije.
Nakon što se ona ubila, svi su mislili da je to zato što je nesrećna jer ju je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje dece, dve ćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10.
Njegova glava je navodno pronađena u buretu, a ispod bureta su bili vidljivi tragovi svežeg betona.
Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće, a kuća je zapečaćena.
Izvor: Novosti
Stravično ubistvo u Nišu, pretukao muzičara jer nije hteo da mu peva

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.