Mislite da su pile i banane najjeftiniji? OVO SU CENE iz Lidla

Izvor: juGmedia, 11.Okt.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislite da su pile i banane najjeftiniji? OVO SU CENE iz Lidla

Cela Srbija priča o pomami za pilićima od 199,99 dinara i bananama od 59,99 dinara zbog kojih je zamalo došlo do tuče kupaca u leskovačkom Lidlu, dok se mnogi građani i dalje pitaju da li je nemački gigant zaista najjeftiniji.

U zemlji gde se svaki dinar dvaput okreće konkurentan se može biti jedino cenom, a spakovano svinjsko mleveno meso od 299, 99 dinara je izgleda iznenadilo mnoge koji su jutros čekali u redu da pazare u ovom trgovinskom lancu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
OTVOREN Lidl: Gužve i redovi od 4 ujutru (FOTO, VIDEO)

Ovo su cene koje smo zabeležili na rafovima i, za razliku od ostalih marketa, zalepljene su iznad a ne ispod artikala (korisna informacija za one koji do sada nisu imali prilike da trguju u Lidlu u inostranstvu):

Lidl se otvorio, nijedan pacijent na Urgentnom centru
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Dinar

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

"POLAKO, DOBIĆETE, IMA ROBE ZA SVE" Kako izgleda kada u Lidlu iznose novu piletinu pred potrošače i nastaje KRKLJANAC

Izvor: Blic, 11.Okt.2018

Od jutros je poznata stvar da je pravi hit na otvaranju Lidla bila piletina za 119,99 dinara. Potražnja je bila tolika, da su zaposleni stalno morali da dopunjavaju rezerve na rafovima koje su odlazile brzinom munje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.