Miroljub Petrović saslušan, policija pokrenula istragu

Izvor: B92, 30.Jan.2019, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroljub Petrović saslušan, policija pokrenula istragu

Beograd -- Leskovačka policija saslušala je Miroljuba Petrovića zbog sumnji da se bavio nadrilekarstvom, potvrđeno je za TV Prva.

U okviru predistražnog postupka koji je pre pet dana pokrenulo Više javno tužilaštvo u Leskovicu, policija u ovom gradu pokrenula je opsežnu istragu, prenosi "Blic".

Istraga bi trebalo da odgovori da li se i kako Miroljub Petrović bavio nadrilekarstvom lečeći teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obolele pacijante svojim tinkturama i odvraćajući ih od odlaska kod lekara, kako kažu njihove porodice.

Petrović je dao prvu izjavu u policiji u vezi sa optužbama Biljane Jovanović, sestre Slavča Petrova, koji je umro od tumora na mozgu.

List saznaje da je Petrović negirao sve navode koje je ona javno iznela.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miroljub Petrović saslušan u policiji zbog optužbi za nadrilekarstvo

Izvor: Radio 021, 30.Jan.2019

Leskovačka policija saslušala je Miroljuba Petrovića zbog sumnji da se bavio nadrilekarstvom, piše današnja štampa...U okviru predistražnog postupka koji je pre pet dana pokrenulo Više javno tužilaštvo u Leskovcu, policija u ovom gradu pokrenula je opsežnu istragu, prenosi "Blic"...Istraga...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.