Izvor: JUGpress.com, 04.Avg.2020, 18:47

Mesna zajednica “Marko Crni” u novim prostorijama

LESKOVAC

Sedište Mesne zajednice “Marko Crni” je prebačeno sa istoimenog trga u Radničku ulicu, kako je danas objašnjeno, zato što je prostor gde su s eranije nalazile kancelarije vraćen predratnom vlasniku u procesu restitucije.

Šef Kabineta gradonačelnika Leskovca Milan Ničić rekao je da je novi prostor sređen „udruženim snagama meštana iz ove mesne zajednice i lokalne samouprave”, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u šta je uloženo oko 200 hiljada dinara.

Objekat je , rekao je on, renoviran, uređena je fasada, okrečeni su zidovi, rekonstruisan sanitarni čvor, a završeni su i elektro, kao i vodointalaterski radovi.

Ničić je rekao i da je u toku prošle godine za potrebe održavanja i izgradnje objekata mesnih zajednica  iz budzeta grada izdvojeno 36,5 miliona dinaraa da je taj iznos u ovoj godini povećan na 42 miliona dinara.

On nije znao odgovor na pitanje novinara JUGpressa u koliko mesnih zajednica je do sada u ovoj godini uredjeno prostorija , obećao je da ćemo podatak dobiti kansije.

Do ovog trenutka nije poslata nikakva informacija iz kabineta JUGpressu.

Predsednik mesne zajednice „Marko Crni“ Nebojša Perović se nekoliko puta zahvalio gradonačerniku i gradu na ovom prostoru i rekao da planiraju da na tom prostoru otvore edukativni centar kako bi zajednički rešavali sve potencijalne probleme građana.

On je rekao da je većina ulica u ovom delu grada uređena, poput Radničke i Vlajkove, kao i da je rekonstruisana vodovodna mreža u ulici Porečkoj i da se trenutno izvode radovi u ulici Zeke Buljubaše.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.