Majka i sin osumnjičeni da su nasmrt prebili radnika

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 15:29

Majka i sin osumnjičeni da su nasmrt prebili radnika

Leskovačka policija uhapsila je B. Z. (49), njenog sina L. K. (21) i A. Đ. (26) iz ovog grada, zbog sumnje da su nasmrt pretukli 51-godišnjeg muškarca.

Sumnja se da su oni sinoć ispred jedne benzinske pumpe, nakon verbalne rasprave, više puta rukama i nogama udarili muškarca u glavu i telo, nakon čega je on pao na beton i preminuo, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Leskovcu.

Oni se terete za krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čega im je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo muškarca u Leskovcu

Izvor: Danas, 09.Feb.2022

Policija u Leskovcu uhapsila je B.Z. (49) i njenog sina L.K. (21), kao i A.Đ. (26) iz tog grada zbog osumnjičene za ubistvo u saizvršilaštvu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.