MUŠKARAC PRESREĆE I NAPADA ŽENE PO LESKOVCU: Verbalno i seksualno nasilje usred bela dana!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jul.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŠKARAC PRESREĆE I NAPADA ŽENE PO LESKOVCU: Verbalno i seksualno nasilje usred bela dana!

Muškarac star oko trideset godina, tamne kose i krivog nosa, verbalno i fizički seskualno uznemirava Leskovčanke u centru grada i to u po bela dana, potvrđeno je u leskovačkoj policiji.

- Stigle su četiri prijave od naših sugrađanki. Policija preduzima sve neophodne radnje na identifikaciji tog lica - kaže portparol PU Leskovac Boban Zdravković.

Poslednji slučaj se desio sinoć kod hotela „Beograd“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kada je ovaj muškarac iz okoline Leskovca napao ženu s leđa. Ona je slučaj prijavila policiji.

Njen suprug je ogorčen. Tvrdi da je taj napadač svima poznat u Leskovcu.

- Osim hvatanja za zadnjicu i verbalnog seksualnog uznemiravanja, kao što se desilo mojoj supruzi, treba da dođe do nečeg opasnijeg pa tek tada da reaguju nadležni – regauje suprug napadnute Leskovčanke.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Leskovac: Napada žene s leđa i seksualno ih uznemirava

Izvor: B92, 05.Jul.2016

Leskovac -- Muškarac star oko trideset godina verbalno i fizički seksualno uznemirava Leskovčanke u centru grada usred bela dana...“Stigle su četiri prijave od naših sugrađanki. Policija preduzima sve neophodne radnje na identifikaciji tog lica”, kaže za "Blic" portparol PU Leskovac Boban...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.