MEŠTANI VELIKIH TRNJANA ŠOKIRALI IZJAVOM! PORED LJUBAVNIKA POSTOJI JOŠ NEKO? Isplivali novi detalji MONSTRUOZNOG zločina kod Leskovca (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 10:26

MEŠTANI VELIKIH TRNJANA ŠOKIRALI IZJAVOM! "PORED LJUBAVNIKA POSTOJI JOŠ NEKO?" Isplivali novi detalji MONSTRUOZNOG zločina kod Leskovca (FOTO/VIDEO)

"Pored ljubavnika postoji još jedan muškarac. On je iz sela do nas, iz sela Čekmin", navodi Biljanin komšija.

Ekipu portala SrbijaDanas.com koja je posetila rano jutros selo Veliki Trnjani kod Leskovca dočekao je jeziv muk, policija koja prikuplja tragove na mestu zločina i komšije koje uznemireno govore o stravičnom zločinu koji se dogodio u njihovom selu. 

Podsetimo, nakon misteriozne smrti Biljane Stojanović (38), koja je pronađena mrtva u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Velikom Trnjanu u nedelju, i otkrića zabetoniranog tela njenog muža Ivana Stojanovića na porodičnom imanju i to na dan njene sahrane, klupko ovog jezivog zločina koji nastavlja da trese Srbiju počinje da dobija nove epiloge.

Naime, u podrumu je pronađeno telo supruga mrtve žene, a sumnja se da ga je ona ubila zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom. Međutim, na osnovu nezvaničnih informacija koje smo dobili od Biljaninih i Ivanovih komšija koji su želeli da ostanu anonimni, u policijsku stanicu privedena su dvojica muškaraca za koje se sumnja da su ljubavnici.

Prvi osumnjičeni je nakon ispitivanja i davanja iskaza policiji prošao i poligraf, nakon čega je pušten iz policijske stanice, dok se o drugom osumnjičenom muškarcu za koga se sumnja da je Biljanin ljubavnik, kako tvrdi njen komšija za portal SrbijaDanas.com, još uvek ne zna ništa.

- Pored ljubavnika postoji još jedan muškarac. On je iz sela do nas, iz sela Čekmin - navodi Biljanin komšija.

Naš sagovornik i komšija preminule Biljane za nju ima samo reči hvale.

- Uvek je bila nasmejana, kupovala je kod mene sir - govori on i dodaje:

- Nismo nikada posumnjali u bilo šta, sve je vešto krila. Mi smo je često pitali kad će dođi Ivan, uvek smo dobijali samo odgovor "uskoro"... Nikada nismo posumnjali da se ovako nešto dogodilo - govori sagovornik.

Meštani sela Veliki Trnjani su, kako ističu u daljem razgovoru, mišljenja da treba da se ispita taj koji je prijavio zločin.

- Došla je kod mene prošle srede da naruči veliku tortu, hleb i pogače, za petak. Pripremala je 18. rođendan detetu. Jednom rečju je mogu opisati kao - glumica. Kako je mogla da tri godine mirno prolazi pored leša svog muža, nije mi jasno. Kada je svraćala kod mene pokazivala mi je slike stana u Beogradu, hvalila se. Međutim sve je to bila laž, ko zna čiji stan mi je pokazivala - govori još jedan od komšija i dodaje da su svi u selu primetili da je u poslednje vreme vidno smršala, i stalno se doterivala.

U podrumu kuće u kojoj je juče pronađeno telo tridesetosmogodišnje žene iz Velikog Trnjana, nedugo zatim po dojavi policije pronađen leš zaliven u beton, potvrđeno je u PU Leskovac.

- Leš jeste pronađen, naložena je obdukcija, uviđaj je u toku i biće nastavljen danas - kazala je portparol Policijske uprave Leskovac Marija Sokolović.

Iako u policiji kažu da još uvek ne znaju o čijem lešu se radi, nezvanično se saznaje da je reč o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom što je, kako navodi izvor, on večeras i ispričao policiji.

- Ona je lagala veoma uspešno porodicu i decu kako je on otišao da radi negde u inostranstvu i da se ona čuje sa njim. Nakon što se, kako se sumnja, sama ubila, ljubavnik je otišao u policiju i sve priznao - navodi izvor blizak istrazi.

Telo žene pronađeno je u nedelju u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće, a njen nestanak je pre par dana prijavila porodica.

Takođe, naložena je obdukcija i njenog tela kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.