Leskovčanka izabrana za boginju vina na vlasotinačkom Vinskom balu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanka izabrana za "boginju vina" na vlasotinačkom Vinskom balu

Uz izbor za "boginju vina", titulu koju je ove godine ponela Jovana Mitić iz Leskovca, nastup mališana iz vrtića „Milka Dimanić“, nastup leskovačkih mažoretkinja, karnevalske grupe, a reviju venčanica i koncert Dragane Mirković, završen je ovogodišnji Vinski bal u Vlasotincu.

Tokom dana je održan 4. Međunarodni salon vina na kome je svoje proizvode predstavilo oko 30-ak izlagača iz zemlje i regiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << najbolji su proglašeni dan ranije, a održana je i manifestacija "Izađi mi na teglu", na kojoj je pobedila ekipa Pčelice.

Na završnoj večeri za boginju vina izabrana je Leskovčanka Jovana Mitić, mis šarma je Aleksandra Ristić, a mis fotogeničnosti Milica Nikolić, a ovogodišnji Vinski bal završen je koncertom Dragane Mirković.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.